Den komplette guide til infrarøde saunaer – Hvad er en infrarød sauna, hvordan bruger jeg den, og hvad er fordelene?

Den komplette guide til infrarøde saunaer - Hvad er en infrarød sauna, hvordan bruger jeg den, og hvad er fordelene?

Infrarøde saunaer er en type sauna, der bruger infrarøde varmeapparater til at generere varme. Varmen trænger ind i huden og opvarmer kroppens muskler og organer.

Infrarøde saunaer har vist sig at have mange sundhedsmæssige fordele. De kan hjælpe med smertelindring, vægttab, stresslindring, afgiftning og mange andre sundhedsmæssige fordele. De hjælper også med hudsygdomme som psoriasis eller eksem.

Den infrarøde varme trænger dybt ind i kroppens væv og varmer dine organer, muskler og led op uden at tørre dem ud, som en almindelig sauna ville gøre.

Hvad er en infrarød sauna, og hvordan fungerer den?

En infrarød sauna er en type sauna, hvor varmeapparaterne udsender lys i det infrarøde spektrum. Lysbølgerne er ikke synlige med det blotte øje, men de mærkes som varme.

Infrarøde saunaer er blevet brugt i århundreder af kulturer over hele verden. De blev oprindeligt brugt til helbredende og afslapningsformål og bruges nu også til vægttab, smertelindring og andre terapeutiske fordele.

De infrarøde bølger, der udsendes fra en infrarød sauna, producerer dybt gennemtrængende varme, der kan gå op til 15-20 tommer ind i din krop uden at udtørre din hud eller muskler, som traditionel tør varme gør. Denne dybt gennemtrængende varme er i stand til at stimulere svedkirtlerne og forbedre blodcirkulationen.

Hvad er forskellen mellem at svede ud i en almindelig sauna og at svede ude i en infrarød sauna?

Den infrarøde sauna er i stand til at udsende varmebølger, der ikke er synlige for det blotte øje. Det siges, at disse bølger er i stand til at trænge dybere ind i huden end almindelige saunaer.

I en infrarød sauna vil du sidde inde i en kabine og svede fra hovedet og ned til tæerne. Kabinen er normalt lavet af aluminium eller glasfiber og har en glasdør, så du kan se udenfor.

Det siges, at på grund af dette hjælper den infrarøde sauna med afgiftning og vægttab.

Infrarøde terapilys – teknologien bag fordelene ved en ikke-invasiv behandling for almindelige lidelser

Infrarøde terapilys er en ikke-invasiv behandling, som bruger infrarødt lys til at opvarme huden. Dette producerer en dybt gennemtrængende varme, der kan hjælpe med at forbedre cirkulationen, lindre smerter og stivhed og slappe af i musklerne.

Infrarøde terapilys kan bruges derhjemme eller i medicinske omgivelser, såsom fysioterapiklinikker og hospitaler. De bruges også til ikke-medicinske formål såsom solarier, kurbade og hoteller.

Læger har brugt denne teknologi i årevis til at behandle patienter med kroniske lidelser som gigt og fibromyalgi. Det har også vist sig at være effektivt til behandling af smerter fra skader som overrevne ledbånd eller muskelspændinger.

Effektiv måde at reducere smerter forbundet med gigt eller kronisk muskelstivhed med infrarød terapi

Infrarød terapi er en ikke-invasiv, medicinfri og smertefri behandling, der kan hjælpe med gigt eller kronisk muskelstivhed ved at varme det berørte område op og fremme blodgennemstrømningen.

Den infrarøde sauna er en enhed, der saunatæppe producerer lys i det nær-infrarøde område af spektret. Denne type lys trænger dybt ind i vores væv og varmer dem op til en optimal temperatur for heling.

Den infrarøde terapibehandling har vist sig at reducere smerter forbundet med gigt eller kronisk muskelstivhed ved at varme det berørte område op og fremme blodgennemstrømningen.

En kort historie om, hvor langt tilbage mennesker har brugt varmebehandlinger til at helbrede sår og sygdomme.

Brugen af varmebehandlinger til at helbrede sår og sygdomme har været en praksis i århundreder.

De første optegnelser om medicinsk termografi kommer fra omkring Hippokrates tid (400 f.Kr.). Grækerne brugte varmt og koldt vand behandlinger til at behandle patienter. De brugte også dampbade og mineralske kilder som en form for helbredelse.

I 1800-tallet begyndte læger at bruge infrarøde saunaer for at hjælpe mennesker med tuberkulose eller lungebetændelse med at komme sig. Lægen pakkede patienten ind i våde klude og placerede dem derefter i en lukket kasse, der blev opvarmet af en infrarød pære.

CVR-Nummer DK 37 40 77 39